Felemelkedés Idővonal/Koronavírus vége meditáció Végső Frissítés

2020. április 4., szombat



Eredeti bejegyzés itt:


Fordította: MCCS

Közeledik a Felemelkedés Idővonal/Koronavírus vége meditációnk ideje és az energiák folyamatosan nőnek, ahogy egyre több és több ember hozza meg a döntést, hogy csatlakozik hozzánk, és egyre nagyobb népszerűségre teszünk szert. Komoly esélyünk van arra, hogy elérjük a kritikus tömeget.

A következő 12 óra döntő fontosságú lesz abból a szempontból, hogy hányan fognak csatlakozni hozzánk és mekkora hatással lesz az aktivációnk a bolygószintű helyzetre. Ezért mindannyiótokat arra kérnélek, hogy vigyétek minél szélesebb körben hírét ennek a meditációnak. A népszerűsítés legegyszerűbb módja a Youtube videók használata, és rengeteg rövid promóciós videó, valamint hosszabb, vezetett meditációs videó készült, több mint 40 nyelven:


Magyarul itt:


Az aktiváció fő oldala az instrukciókkal itt található:


Magyarul itt:


Az Egység csodálatos megjelenése, rengetegen támogatják az aktiválást.

Drunvalo Melchizedek, Deva Premal és még ennél is többen, itt:



Nassim Haramein itt:


Christina Von Dreien itt:


Sheldan Nidle itt:



Benjamin Fulford itt:


Alfred Labremont Webre itt:


Corey Goode itt:



Stillnes in the Storm itt:



Kauilapele itt:



A Prepare for Change (Készülj a változásra) itt:



És sokan mások.

Érdemes megjegyezni egy fantasztikus szinkronicitást, Narendra Modi, India miniszterelnöke tömegmeditációt hirdetett a Koronavírus eltávolításáért április 5-re este 9 órára, indiai idő szerint. Ami délután 13:30 a Greenwichi időzóna szerint, mely egy picivel több mint 12 órával a mi fő meditációnk után lesz, és csatlakozhatsz hozzá, ha vezettetést érzel.




30 perccel a fő meditációnk előtt, a Maja vének egy speciális szent tűz ceremóniát fognak csinálni. Csatlakozhatsz ha vezettetést érzel ehhez is:


Ismét, a pontos idejét a mi fő 'Felemelkedési idővonal/Koronavírus vége' meditációnknak itt találod:



Ez hatalmas lesz...

Csináljuk meg!

A Fény Győzelme!

Megjegyzések